Telefon: +385 99 2178 836   Email: info@b-5.hr 

Vi vodite svoj posao dok se mi brinemo o Vašem radnom mjestu.

Tehničko upravljanje objektom

Tehničko održavanje svih postrojenja i instalacija na objektu (grijanje, hlađenje, klimatizacija, ventilacija, plin, voda, struja, IT oprema, telefonija, vatrodojavni sustav, agregat, dizala)

Infrastrukturno upravljanje objektom

Optimiziranje troškova energije - consulting i izvođenje. Servis za čišćenje i spremanje ureda. Održavanje i njegovanje zelenih površina objekta.

Komercijalno upravljanje objektom

Izračun potrošnje energenata i kontrola troškova. Komercijalna i pravna komunikacija i zastupanje vlasnika objekta prema državnim institucijama (briga o komunalijama, izvještaji)

 

Vi vodite svoj posao dok se mi brinemo o Vašem radnom mjestu. B5 d.o.o. nudi kompletnu uslugu upravljanja, održavanja i čišćenja objekta, od okoliša preko fasade pa sve do Vašeg ureda. Poučeni dugogodišnjim iskustvom i radom spremni smo Vam ponuditi inovativna i kompletna rješenja i usluge.

 

Mi osiguravamo tehničku ispravnost i funkcionalnu ispravnost objekta u cijelosti bez opterečenja najmoprimca sa dodatnim troškovima. 

Stojimo Vam na usluzi u svako vrijeme i svakoj situaciji a sve kako bi Vam pružili što bolje uvjete za rad, bilo da su u pitanju sitni popravci i održavanje okoliša u zimskim uvjetima ili o kompletnoj prenamjeni i pruređenju Vašeg poslovnog prostora. 

Osnovni podaci

B5 d.o.o.
Sjedište: Zagreb, Ilica 368B
MBS: 081273411
OIB: 91880616119
Temeljni kapital: 20.000kn
Osnivač društva: Kristijan Babić
Osoba ovl. za zastupanje: Kristijan Babić

Kontakt podaci

Avenija Većeslava Holjevca 40
10000 Zagreb
Hrvatska

Email: info@b-5.hr  
Website: www.b-5.hr